Liity tukitiimiini!

Kuva: Nina Mönkkönen

Politiikka sekä vaalikampanjointi ovat yhteistyötä. Voimavarat yhdistämällä sekä yhdessä pohtimalla ja tekemällä saavutamme parhaat tulokset ja rakennamme parempaa maailmaa.

Olet sydämellisesti tervetullut seuraamaan ja/tai tukemaan eduskuntavaalikampanjaani.  Otan kaiken avun ja tuen suurella kiitollisuudella vastaan. Kampanjassa voi olla mukana juuri  sen verran, kuin itsestä tuntuu hauskalta ja hyvältä. Ihan jo tuki on huippujuttu ja puolestapuhujana toimiminen loistavaa.

Tukitiimissä toimiminen ei tarkoita palkatonta työtä minun eteeni, vaan toimimista yhdessä tärkeinä pitämiemme asioiden ja arvojen eteen, jotta pääsisin niitä edistämään myös valtakunnan ja lainsäädännön tasolla.

Olen lähtenyt kampanjoimaan suurella ilolla ja innolla ja hauskaa yhdessäoloa haluan jakaa tukitiimillekin. Toivon myös, että osaavat ja kivat ihmiset tutustuvat toisiinsa ja verkostoituvat, niin että tiimissä toimimisesta on kaikille iloa hyötyä myös vaalien jälkeen.

Lähetäthän viestin, mikäli haluat olla tukemassa matkaani Arkadianmäelle. Voit myös kertoa, millä tavoin haluat olla mukana (puolestapuhujana, jakamassa esitteitä, toteuttamassa tapahtumia...) sekä jättää ideoita ja toiveita minulle ja tiimille!

♥ - Mari  

Liity Marin tukitiimiin!

*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.