Tapiolan asiakaslehti

 

UUSI OPASPALVELUITA TARJOAVA YRITYS ESPOOSEEN

 
Espoolainen Mari Nevalainen on perustanut Manoris Travel –nimisen yrityksen, joka tarjoaa Espoossa ja pääkaupunkiseudulla opas- ja matkanjohtajapalveluita yhteistyössä Espoon Matkailu Oy:n kanssa.
  
 

Nevalaisen tavoitteena on työllistää espoolaisia yrittäjiä sekä tehdä Espoota tunnetuksi niin koti- ja ulkomaisille vieraille kuin espoolaisillekin.

Mari Nevalaisen opaspalveluihin erikoistunut yritys on ensimmäinen laatuaan Espoossa. Nevalainen räätälöi erilaisia kierroksia ja ohjelmakokonaisuuksia asiakkaiden toiveiden mukaan. Ohjelmassa on mm. Espoo-kiertoajeluja, kävely- ja bussikierroksia Tapiolassa, Otaniemessä ja Laajalahdella,  Bodominjärvenkierroksia, kartanokierroksia sekä meriretkiä Espoon saaristossa yhteistyössä Suomen matkustajalaivat ry:n puheenjohtajan Juha Nybergin (M/S Auroran) kanssa.

Nevalaisen ja Espoon Matkailun yhtenä tavoitteena on työllistää espoolaisia ohjelmantuottajia, liikennöitsijöitä, ravintoloitsijoita jne. Manoris Travel suosii myös ekologisesti kestävää luonto- ja elämysmatkailua yhteistyössä esim. Nuuksion, Solvallan ja Oittaan yrittäjien kanssa.

Manoris Travel Oy:n toimintaa markkinoidaan aktiivisesti Espoossa toimiville yrityksille, jotka voivat sen kautta varata ohjelmaa kansainvälisille vierailleen. Mari Nevalainen opastaa ja emännöi runsaasti myös ulkomaisten tiedotusvälineiden edustajia. Tavoitteena on rakentaa myönteistä Suomi- ja Espoo -kuvaa sekä houkutella uusia asiakkaita ja matkailijoita maahamme ja kaupunkiimme.

Mari Nevalainen palvelee Espooseen ja pääkaupunkiseudulle saapuvia yritysvieraita ja matkailijoita vuosien kokemuksella. Tunnustuksena ammattitaidostaan hänet palkittiin vuonna 2003 Helsinki Expertin ”Vuoden Opas” -nimityksellä.